Meny

Syns med dina bilder hos Naturbutiken med #jaNaturbutiken

 

Villkor #jaNaturbutiken

Naturbutiken på Öland AB gillar att se produkter i verkligheten på sociala medier och vi kan begära att få dela bilder som du har lagt upp på Instagram i våra kanaler. Sådana kanaler är främst Naturbutikens webbplatser (naturbutiken.se) men skulle även kunna innefatta Naturbutikens andra kanaler, till exempel nyhetsbrev, sociala medier mm.

Genom att svara #jaNaturbutiken på en bild efter Naturbutikens begäran på Instagram, hädanefter kallad "bild(er)", samtycker du till följande:

Du tillhandahåller Naturbutiken på Öland AB, ett svenskt företag under organisationsnummer 556298-2420 (hädanefter "Naturbutiken"), en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda, på något sätt som bestäms efter Naturbutiken eget gottfinnande och utan några förpliktelser till dig, att använda dina bilder i deras marknadsföring och/eller reklam, inklusive bland annat rätten att reproducera, distribuera, ändra och redigera dina bilder. Vidare ger du Naturbutiken ditt samtycke till att använda bilder där du kan identifieras i marknadsförings- och/eller reklamsyfte, enligt lagen om namn och bild i reklam (1978:800) .

Du intygar och garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till det material du har skickat in och att du har tillstånd från alla personer som förekommer på bilderna. Dessutom intygar du att du är en individ (d.v.s. inte ett företag), att du är minst 18 år gammal eller har föräldrarnas samtycke och att Naturbutikens användning av dina bilder inte kommer att bryta mot någon tredje parts rättigheter eller någon lag.

Härmed befriar du Naturbutiken från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder och frigör och samtycker till att hålla Naturbutiken och alla personer som agerar för Naturbutiken från alla krav (inklusive krav från tredje part), ansvar, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt beskrivningen ovan. Svensk lag styr dessa villkor, där behöriga domstolar i Stockholm ska ha exklusiv jurisdiktion för alla tvister som uppstår ur dem.

Du kan alltid kontakta oss med frågor om våra tjänster eller angående dataskydd på info@naturbutiken.se Om du ångrar dig och i efterhand vill ha din bild borttagen från våra sociala medier eller hemsida, kontaktar du oss via mail eller telefon så ordnar vi så att ditt innehåll blir blir borttaget. 

På Svenska In English

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 SEK
Till kassan
1.000 SEK kvar till fri frakt