Den här boken går metodiskt igenom beprövade tekniker för att nå bästa resultat när du torkar olika typer av råvaror.
Använd kunskaperna för att bevara köksträdgårdens grödor, göra egen friluftsmat eller utforska nya spännande smaker i din matlagning. Du får veta hur du torkar enkla råvaror som frukt, rotsaker och svamp, men också mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling. Boken innehåller recept på energikakor, buljonger och egengjord jerky. Ett helt kapitel ägnas åt olika typer av mattorkar. I Torka mat summerar författaren Eric Tornblad resultaten av mer än femton års erfarenhet och hundratals timmar av experimenterande med torkade livsmedel. Eric har också skrivit böckerna Fjällmat, Snabblagat på tur och Eldmat.
Produktinformation
Författare: Eric Tornblad
ISBN: 9789189079632
Språk: Svenska
Vikt: 538 gram
Serie: Calazo Friluftsböcker
Utgiven: 2021-01-01
Förlag: Calazo Förlag
Antal sidor: 239